Learning House – un loc FABULOS!

|

Există un loc FA-BU-LOS!

Un loc unde visele devin realitate. La propriu; nu glumesc deloc și nici nu încerc să fiu prea melancolico-motivațională. Pentru că este un loc unde găsești oameni mișto cu care să discuți despre planurile tale sau cu care să lucrezi la ele.

Este un loc care i-ar plăcea lui Adrian Ciubotaru pentru că poți sta și citi vara în grădina plină de verdeață pe o băncuță sub un pom sau iarna în colțuri de camere, pe fotolii pufoase sau canapele confortabile, după bunul tău plac sau după inspirația pe care ți-o inspiră textul. Ba i-ar plăcea și lui Hoinaru pentru că arată așa cum își dorește el să aibă o bibliotecă, cu pereți până în tavan și cărți multe, așezate îngrămădit una lângă alta.

E un loc care le-ar plăcea lui Feo și Mădălinei pentru că acolo își au întâlnirile tineri ambițioși, pasionați de resurse umane interesați să învețe despre asta și de la care ai tot timpul de învățat câte ceva, indiferent cine ai fi și câte cunoștințe ai avea. Concentrați în jurul unor foi de flipchart, fiecare cu un marker colorat în mână, acoperiți de post it notes și miros de bomboane.

E un loc care i-ar plăcea lui Mihai Stănescu pentru că acolo au loc sesiuni de coaching și pe ici pe colo sunt grupulețe care discută despre arta de a pune întrebările potrivite. Pe un colț de masă cu un bol de struguri în față, sau pe o pătură moale la umbra unui prun.

E un loc care le-ar plăcea lui Ariel și Iulian pentru că se simte, în aerul din fiecare cameră, spiritul antreprenorial și dorința de a face lumea un loc mai bun pentru fiecare. Pentru că sunt acolo oameni fericiți care luptă pentru lucrurile în care cred. Pe scările vechi de la intrare, în camerele micuțe și secrete sau pe holurile spațioase.

E un loc care le-ar plăcea lui Ştefan Murgeanu și Chinezu pentru că e plin de inițiative îndrăznețe transformate în realitate de tineri cu potențial, interesați de dezvoltarea lor ca oameni, dar și de dezvoltarea a ce îi înconjoară. Împrejmuiți de tabele pe hârtie, gadgeturi inteligente, dovezi ale lucrurilor duse la bun sfârșit: panouri, insigne, afișe…

E un loc care i-ar plăcea Cristinei Bazavan pentru că, în camera din stânga, de la etaj, în Media Lab, se întâmplă opere de artă din tone de pasiune și găleți pline cu inspirație tânără. Cu camere foto, video, culori și forme.

E locul unde se dezvoltă o Universitate Alternativă. Este casa veche plină de surprize ce își dorește să găzduiască oameni frumoși. Și îmi place să trec pe acolo pentru că nu îți vine să mai pleci. Pentru că indiferent cum ești sau ce vrei să faci vei putea să fii sau să-mplinești.

Și locul acesta FA-BU-LOS are nevoie acum de oamenii frumoși pe care speră să îi găzduiască. Pentru a-l susține. Pentru a le putea oferi apoi cărți, tehnologie, oameni, liniște, idei, inspirație, ceai cald, bună dispoziție, conversații valoroase pentru ca ei să se bucure de un spațiu de învățare așa cum își doresc. Suntem încântați de fiecare dată când trebuie să facem cuiva turul casei, așa că vă așteptăm! Cu drag! Cu voie-bună! Cu ceai! Cu povești!

Vreți să aruncați o privire? Iată-l:

2 responses to “Learning House – un loc FABULOS!”

  1. Traian Avatar

    Super tare articolul! … şi mie îmi place din toate motivele amintite de tine :)

  2. Andrei Avatar
    Andrei

    First!

    Adica… prima caramida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *