Două oportunități.

|

Prima, pentru manageri.

De un an de zile lucrez de zor la un proiect (cu fonduri europene, dacă are vreo importanță) ce își propune să ajute întreprinzători și manageri de IMM-uri să învețe lucruri noi care să le ajute afacerile. Toată lumea știe că antreprenoriatul poate avea un rol important în reglarea economiei însă tocmai acești oameni nu au resurse suficiente să investeasca în dezvoltarea lor, mai ales în capitalul cunoștințelor.

De aceea proiectul vine în sprijinul lor. Înscrierea este gratuită și toate activitățile sunt gândite astfel încât să aibă sens pentru particianți: evaluăm statusul actual, ca să știi de unde pleci, lucrăm în 5 zile de training pe 6 dintre competențele de care un antreprenor are nevoie pentru a avea succes, oferim consultanță pentru problemele reale cu care te confrunți și ai și șansa să mergi într-o vizită de studiu la un antreprenor internațional de succes.

Detalii și înscrieri pe site-ul proiectului.

A doua, pentru tine.

E pentru tine, indiferent cum îți place să te numești, pentru că nu există limită de cât de tare poți să devii! Așa-i? Și o metodă distractivă, interesantă și eficientă prin care poți să te dezvolți ca om (ca om creativ, ca om în relație cu alți oameni, ca om în centrul atenției, ca om în multe alte feluri..) sunt workshopurile de improvizație.

Începem o nouă grupă în luna martie! Detalii pe improvizatie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *