In ultimul timp…

|

Am tot citit despre stres în ultima perioadă pentru a pregăti un curs. Și mi-am dat seama că în ultimele 2 luni m-a cam luat valul și am ajuns în starea asta:

Explici stresul ca pe ceva temporar („Am o multime de lucruri de făcut momentan”) deși nu îți amintești când ai avut ultima oară timp să te relaxezi?

Mă rog, eu am și ceva cronic pentru că îmi place să fiu ocupată, deci stres mi se pare cam mult spus (deși nici nebunii nu își dau seama că sunt nebuni)! Dar când trebuie chiar să refuzi invitații de a face una-alta pentru că abia ai timp să termini ce faci deja e semn că trebuie să spui piua. Așa că două săptămâni încerc să o iau mai cătinel.

Ce am mai făcut între timp și merită menționat:

  • Am participat la prima ediție a HR Talks, cu tema Learning & Development. Am improvizat rolul de moderator și despre cum a fost (la discuție, nu eu ca moderator :P) puteți citi pe blogul HRemotion.
  • Am ajuns la final cu încă un modul de improvizație. Am avut luna asta 6 grupe în total. :) Am fost la YPC Cafe, la ORATORICA și am scris câte ceva ca răspuns la feedback-urile adunate.
  • Am construit un curs pe WellBeing, care îmi place mult-mult. :D
  • Am avut interviuri pentru noul val de voluntari ai Brigăzii de Voluntari – mă rog, mai mult am răspuns la mailuri și am jucat șah cu planificările… :)

Și nu în ultimul rând, în weekend am sărbătorit nunta de argint a părinților mei, cărora le urez cel puțin încă pe atâția, din ce în ce mai buni! :)

Aprilie se anunță interesant și chiar dacă ieri a fost 1, asta nu e o păcăleală!

PS: Stați departe de răceli căci soarele e cu dinți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *