Adulți, ce faceți de ziua copilului?

|

Mă tot gândeam zilele astea că trebuie să facem ceva să mai ieșim din rutină, să mai organizăm un flashmob drăguț în stilul improvizație.ro. Și dintr-o dată…cocoșul meu de pluș de pe noptieră mi-a făcut cu ochiul – ca în copilărie.

Eu cred că fiecare vârstă are farmecul ei și nu trebuie să forțezi “tinerețea”. Nu trebuie să te simți copil la 30 de ani, dar e sănătos să fii un adult jucăuș. Și ca să ieșim puțin din zona de confort, vă invităm să vă jucați cu noi exact cum o făceați în copilărie. Să vedem dacă mai știți!

Pe 1 iunie, luați-vă ce jucării mai aveți prin casă sau investiți într-una nouă și haideți de la 19:00 în Parcul Izvor, să stăm pe iarbă sau pe o păturică și să ne jucăm cu păpuși, cu mașinuțe, să construim palate din lego, să facem haine pentru jucărioare și mâncare din pământ și frunze. Și orice ne mai trece prin cap.

Și după, pentru că e totuși ziua lor, vom aduna jucăriile de la cei ce vor să le doneze, iar Iulian de la Beneva ne va ajuta să le oferim unor copii care se vor bucura de ele mai departe. :)

Spun noi, pentru că vorbesc pentru improvizație.ro. Șef de trib va fi Bogdan pentru că eu o să jonglez, o să fac teatru pe stradă și o să clown-uiesc în Serbia pe 1 iunie. Dar mă voi juca acolo în sincron astfel că putem spune că acțiunea va fi una internațională.

Detalii și “înscrieri” (adică să știm așa cam câți suntem): pe site. Sau pe Facebook.

Să ne jucăăăăăm!

 

One response to “Adulți, ce faceți de ziua copilului?”

  1. Zibo Bucuria Copiilor Avatar

    Corina, sa stii ca de 1 iunie chiar se organizeaza un flashmob; si e deja la a doua editie. Uite detalii: http://www.zibo.ro/mallul-copiilor/sponsor/Nu-ti-neglija-copilul-696.
    Mesajul: Macar de 1 iunie, lasa e-mail-ul, lasa telefonul, calculatorul, grijile si problemele si petrece o ora see you copilul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *