Platforma pentru BrainFitness

|

Creierul nostru este o mașină de învățat. Asta face constant și asta îl menține în viață. Pe măsură ce avansăm în vârstă ne pierdem plasticitatea creierului și ne e mai greu să învățăm lucruri noi (mai ales cu cât ele sunt mai diferite sau mai în contradicție cu ceea ce știm deja). Pentru că ne e mai greu mulți dintre noi renunțăm a o mai face și asta nu face decât să închidă un cerc vicios. Dacă ne-am menține creierul antrenat atunci ne-ar fi mai ușor să învățăm. E exact ca mersul la sală – îți e din ce în ce mai ușor să lucrezi pe măsură ce o faci. V-am mai povestit teoria asta.

Pe lângă poveste astăzi vă scriu și că s-a lansat prima platformă de exerciții de BrainFitness din România (brainfitness.ro). I-am ajutat pe colegii mei să o testeze în ultima luna și vă pot garanta că exercițiile sunt haioase, catchy și funcționează. Ce fac? Te ajută să îți antrenezi creierul, să îți pui neuronii la treabă și astfel să îți menții mintea ageră și pe tine mai la distanță de stres și de boli neurodegenerative sau mai aproape de “succesul în carieră”.

Și pentru că mâine e Moș Nicolae veți putea găsi pe pagina de Facebook o surpriză (un cod/invitație pe care dacă îl/o folosiți aveți acces la toate jocurile, gratuit, timp de o săptămână – suficient cât să vă testați creierul, să testați exercițiile și ele să vă prindă. Dar e secret, nu mai spuneți nimănui!).

2 responses to “Platforma pentru BrainFitness”

  1. Tito Dimas Avatar
    Tito Dimas

    Încântat să vă cunosc :)

    Tito Dimas

    1. Corina Avatar

      Bine te-am găsit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *