Înmulțim echipa DAfi

|

E toamnă și vorb’aia “toamna se numără bobocii”.

În DAfi suntem foarte-foarte ocupați. Trebuie să refacem site-ul, să punem pe picioare site-ul intern, să mai planificăm niște elemente de structură și mai ales să pregătim venirea noilor colegi.

Pentru că suntem într-un an plin de schimbări ne dorim ca noii colegi să nu fie mai mulți de 20 pentru a ne asigura că avem timp să îi cunoaștem bine pe toți și că îi vom putea ajuta să se integreze.

Ne-am hotărât, de asemenea, să nu recurgem la o recrutare pe stilul celor din companii. Și nici măcar pe stilul altor asociații studențești sau a;a cum obi;nuiam să facem în anii trecuți. Noi nu vrem să cunoaștem profesionistul din studenți, folosind formulare mai mult sau mai puțin complicate. Vrem să cunoaștem omul și să-i descoperim talentele specifice. Profesioniști vom deveni împreună.

Dacă vrei să devii membru DAfi trebuie să ne trimiți pe recrutari@daafaceri.ro datele tale (ca să te putem contacta) și într-o jumătate de pagină – o pagină câteva cuvinte despre tine. Ce îți place să faci, ce ai mai făcut, cu ce te mândrești, ce pasiuni ai sau orice altceva îți trece prin minte că ne-ar putea ajuta să te cunoaștem mai bine.

Va urma apoi o discuție față în față în care să ne răspundem reciproc la întrebările rămase fără răspuns și în urma căreia vom determina dacă suntem compatibili. Ca oameni, ca principii.

Urmează apoi o perioadă intensă, “de probă” îi spun unii, în care vom avea traininguri și mici task-uri de făcut pentru a stabili mai bine cine din ce celulă ar trebui să facă parte.

Până atunci, însă:

Pe 12-13-14 suntem la târgul de ONG-uri din ASE unde ne găsiți să vă răspundem la întrebări și să vă facem poze (dar nu așa oricum, veniți și o să vedeți!)

Pe 19 octombrie vom avea conferința de prezentare , unde vă invităm pe toți. O să vă povestim despre noi, dar vom avea și invitați de seamă care să vă încânte. Stați cu ochii pe site pentru detalii.

Mai pregătim noi multe, dar vă mai spunem și altădată.

Până una-alta, sunt mândră că la ultima ședință a fost prezentă  întreaga echipa DAfi și că suntem cu toții entuziasmați că vom avea colegi noi.

Vă așteptăm cu drag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *