Actori la Bursă – II

|

În 2008 mă ancoram în prima acțiune formală de voluntariat. Mă înscriam temătoare în DaAfaceri pentru că nu știam ce mă așteaptă sau dacă voi face față. După nici 2 săptămâni coordonam primul meu proiect. Nu știam nimic nici despre ce înseamnă organizarea unui eveniment, nici despre ce înseamnă contactare de speakeri și nimic despre tema proiectului pe care urma să îl organizez.

Au fost 3 săptămâni de foc, dar care, până la urmă, s-au soldat cu un proiect de succes. Peste 100 de aplicații, speakeri de renume, teme consistente. A fost o experiență nemaipomenită!

Anul ăsta DaAfaceri organizează ediția a doua a proiectului meu de suflet: Actori la Bursă. Și pentru că devenim pe zi ce trece tot mai buni, echipa de anul ăsta (Evelyn, Adriana, Simona, Elena, Beatrice, cealaltă Elena…) l-au dus la un nivel superior.
Vor fi 3 zile de discuții cu 8 persoane cu nume influente din industrie, un concurs ce constă în joaca pe o platformă specializată și premii constând în internships la BVB.

Locuri sunt 50 așa că dacă sunteți interesati de o potențială carieră în domeniu, sau cunoașteți pe cineva care e, găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pe site-ul evenimentului.

E de NEratat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *