Refresh Your Creativity!

|

Am cochetat prima oară cu improvizația la repetițiile trupei de teatru din liceu. Îmi amintesc și acum jocurile. Mi-a stârnit din nou interesul Bogdan, un deja experimentat improvizator.

Cu trainingul am cochetat în DAfi, unde mai mult sau mai puțin voit am descoperit că îmi place nu doar să învăț ci să îi învăț și pe alții.

Și acum cele două se împletesc. Am complotat cu Bogdan și împreună am pregătit un training pe improvizație. Prima ediție e dedicată oamenilor de publicitate, marketing sau comunicare și are loc pe 16 aprilie. Pentru înscrieri trimiteți un mail la: corina@improvizație.ro. :)

La ce ajută improvizația?
– să îți dezvolți spontaneitatea. Să răspunzi provocărilor la timp, rapid, eficient. Să îți mărești capacitatea de a găsi rapid un răspuns adecvat.
– să îți amplifici abilitățile creative. Prin exercițiu, prin expunerea la stimuli, prin explorarea de alternative. Ne obișnim mintea să caute frecvent soluții noi, să descopere legături îndepărtate și să le valorifice.
– să îți îmbunătățești încrederea în tine. Devenind mai pregătiți pentru situații inedite vom fi mai puțin luați prin surprindere sau șocați. Învățăm să stăpânim situațiile noi, obișnuindu-ne să ne aflăm în ele.
– să înveți să transpui gândurile în fapte. Fie ele mimică, gesturi, cuvinte. Vom fi mai cursivi, mai fluenți, mai expresivi, pentru că improvizația ne provoacă la exprimare.
–  să te destinzi, să te joci, să întinerești, să te cunoști mai bine, să ne împrietenim, să te provoci și să provoci, să inventezi, să te distrezi.

Ce zici? Ai participa la un training 100% practic și cumva neconvențional pentru a deveni mai bun? :)

Mai multe detalii si pe improvizatie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *