Despre improvizație.

|

Înainte de a trece la despre, simt nevoia să răspund la de ce improvizație? Iar răspunsul îl găsiți în titlul blogului. Pentru că îmi doresc să ajut tot mai mulți oameni să devină isteți (prefer smart pentru că e mai cuprinzător decât isteț). Să îți dezvolte inteligența practică care îi ajută să fie mai flexibili, mai adaptați contextelor în care ajung să se afle, mai pregătiți în fața schimbărilor, mai implicați, mai conștienți de ce e în jurul lor, mai puțin porniți să iasă inutil în stradă (că tot e la modă) și, pe scurt, mai agili în viața de zi cu zi.

Și iată că am răspuns și la despre, pentru că prin improvizație exersezi exact aceste lucruri. Ce îmi place cel mai mult e că improvizația operează cu niște concepte pe care le aplică, nu doar le prezintă sau explică. Este o formă super practică de a învăța, făcând. Și e și jovială și distractivă.

Așa că, din când în când veți mai auzi despre mine și despre improvizație. Destul de des pe site unde vă ținem la curent cu ce mai facem și cum și când și o dată pe săptămână pe cariereonline.ro unde mi-am propus să explic puțin felul în care concepte din improvizație ne ajută în viața de zi cu zi (primul articol din serie îl găsiți aici).

PS: Facem înscrieri pentru grupa de începători ce începe în februarie! Vă așteptăm cu mic cu mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *