Love | Work

|

Scriam nu demult despre echilibru. Iar despre echilibru între viața personală și cea profesională se vorbește de multe ori. Și greșeala cea mare pe care o facem când tratăm subiectul este că tindem să considerăm că nu ne atingem echilibrul pentru că avem prea puțină viață personală și prea multă profesională. Astfel că, încercările de a le echilibra pe cele două se rezumă de multe ori la a încerca să le echilibrăm în termeni de ore petrecute într-una din vieți sau în alta. De parcă zilnic am fi nevoiți să trecem printr-un portal ce le delimitează foarte clar pe cele două.

Nimic mai fals.

Echilibrul nu vine doar din a petrece timp egal între personal și profesional ci a le trăi cât mai împlinit pe ambele.

Și apoi am aflat de cărțulia asta simpatică. Care își lansează ediția a II-a deja, prima fiind lansată în decembrie 2010. (Sunt superficială uneori așa că inițial mi-a atras atenția coperta drăguță). Ea vorbește despre oameni, despre pasiune și devotament. Care cred că sunt o componentă importantă a echilibrului din viața noastră. Profesională și personală deopotrivă.

Cei de la Inspire spun despre ea că promovează performanța corporatiilor prin valori precum pasiune, devotament și spirit de echipă, o inițiativă la care acestea au raspuns în câteva pagini dedicate, prin texte, imagini și testimoniale reprezentative. Poveștile a 25 de companii și mărturii ale 75 de manageri.

Pare genul de carte de business pragmatică așa cum îmi plac mie și, chiar dacă nu e făcută de Gallup, sunt sigură că oferă câteva insight-uri valoroase, așa cum o fac cărțile de gen. Mă bucură că apare în România și că povestește despre ce se întâmplă aici. Simțeam că partea asta de literatură ne cam lipsește.

Se poate comanda, iar pe 7 martie are loc și un eveniment organizat în jurul ei – lansarea oficială a ediției a II-a. :)

Dacă vrei să ai o viață echilibrată trebuie să înveți să echilibrezi întâi fiecare bucată a ei. Poate poveștile despre pasiune la locul de muncă te vor inspira. Lectură plăcută!

PS: Unde mai pui că este și o carte de colecție!

One response to “Love | Work”

  1. codrut Avatar
    codrut

    Multumesc pentru recomandare,
    era exact ce aveam nevoie in aceasta periaoda.
    GodBless

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *