Suntem penibili, dar frumoși!

|

În ultimele două luni m-am tot răsfățat. Am fost pentru prima oară la masaj, la saună (umedă și uscată), datorită concursului lui Carmen mi-am făcut și un drenaj limfatic… O mulțime de răsfățuri ar spune unii, însă eu mi-am dat seama că nu sunt tocmai pentru mine. Nu sunt cel mai mare fan, oricât de trendy-fancy ar părea activitățile astea.

Și am realizat câte tâmpenii penibile facem pentru a înlătura alte tâmpenii pe care noi singuri ni le băgăm în organism.

Sunt curioasă ce ar crede niște extraterești despre noi dacă ne-ar vedea cum ne înghesuim capul într-o gaură și ne lăsăm unși de alții cu uleiuri, cum stăm degeaba, pleoștiți, în camere încinse și întunecate așteptând să ieșim de acolo slabi și supli, cum ne băgăm în aparate robotizate care sug din noi grăsimile pe care tot noi le-am pus acolo. Oribil. Citiți ELLE sau altă revistă glossy/fashion vreo două luni și o să găsiți acolo noi și noi metode aiurite care ar trebui să ne facă frumoase: cu creme, cu ace, cu impulsuri, cu aparaturi sofisticate; noi doar stând, goi și vulnerabili, așteptând transformarea miraculoasă. Și nu e nici mai rapid ca să poți folosi asta ca scuză!

Mi-e greu să înțeleg de ce când natura ne-a gândit frumoși și sănătoși. Și ne-a lăsat picioare să mergem și să alergăm, ne-a dat ochi și minte să decidem ce e bun de mâncat și ce nu, ne pune în situații care ne provoacă pentru a nu ne lamenta/stagna/plictisi. De ce alegem să fim caraghioși și penibili tocmai pentru a evita să fim așa? Doar mie mi se pare ciudat? :)

Aveți grijă de voi! Preveniți, nu tratați! Rămâneți frumoși, nu încercați să vă cumpărați frumusețea! Mai ales voi, doamnelor! :)

2 responses to “Suntem penibili, dar frumoși!”

  1. Chipuc Avatar

    De cele mai multe ori, in spatele nevoii de frumusete se ascunde nevoia de terapie… dar un rid este mai usor de ascuns.

    1. Corina Avatar

      Dur, dar destul de adevarat!:)) Multumesc pentru vizita, Chipuc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *