HR Club Next Generation 2012 (ediția aVI-a)

|

Îmi amintesc și acum cât de înverșunată eram, după 3 luni de part-time într-o multinațională, să lucrez în resurse umane într-o companie de consultanță. După ce l-am cunoscut și pe Cristian Matei care face consultanță și ajunge să cunoască o mulțime de super companii fără a sta suficient într-una cât să se plictisească, am început să spun tuturor că eu asta voi face: voi lucra în consultanță. Mulți nu m-au crezut și mi-au spus că am nevoie de experiență înainte.

Ei bine, la școala celor de la HR Club mi-am găsit job-ul în consultanță pe care mi-l doream.

Și asta pe lângă faptul că am făcut cunoștință cu o mulțime de arii din HR cu care nu iei contact în ONGS-uri. De exemplu, partea plictisitoare de legal, care nu e de neglijat și un om de HR ar trebui să o cunoască măcar cât de cât (în funcție de ce lucrezi). Și cu o mulțime de specialiști în HR foarte bine pregătiți și foarte deschiși.

Iar toată atmosfera e super profi și super prietenoasă în același timp. Provocările nu sunt ușoare, dar abordabile dacă ești determinat să înveți. Pe scurt, nu am auzit pe nimeni care să nu fi fost mulțumit de experiența HR Club Next Generation.

Ediția a VI-a are loc între 9-20 iunie, presupun că tot în sediul Maastricht School of Management.

Vă recomand călduros să vă înscrieți (dacă doriți o carieră în resurse umane, sunteți în ani terminali la facultate și aveți puțină experiență de prin ONG-uri sau internship-uri)! Pentru asta trebuie să trimiteți un CV și un Eseu de maximum o pagină care să răspundă la cerința: “Modul in care sunt gestionate resursele umane influenteaza in mod direct productivitatea angajatilor si, implicit, productivitatea intregii organizatii. Argumentati sau contraargumentati” la roxana.simion@hr-club.ro, până pe 25 mai. Urmează un  interviu drăguț și there you have it! :)

Mai multe detalii pe site-ul lor, desigur.

Sper să ne vedem la alumni night!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *