#construim și în 2012

|

Anul trecut am fost să construiesc, nu de una singură ci cu cei de la Habitat for Humanity, despre care vă spuneam că m-au impresionat nu pentru că doar ajută niște oameni ci pentru că, mai mult decât atât, îi învață să pescuiască, nu le dă de pomană.

Anul ăsta proiectul se reia, cu alte case de construit pentru alte 11 familii ce au nevoie de un acoperiș. Și pe 2 octombrie cei care îi vor ajuta să construiască sunt bloggerii, 30 la număr. De data asta însă, nu au voie să meargă cu mâinile în buzunar ci cu mic cu mare s-au apucat să strângă niște bani pentru cele 11 familii.

Eu nu pot ajunge fizic acolo, dar vă invit (cu toată puterea mea de a vă invita) să contribuiți. Și pentru că bloggerii sunt creativi o puteți face și primiți și bonus pe lângă bucuria de a ajuta:

  • Alex a scos la licitație un loc la o petrecere restrânsă în care va cânta la chitară (e azi de la 19:00 așa că licitați repejor). Detaliile sunt pe tunaru.ro
  • Auraș vă invită și el la o petrecere, cu o surpriză. La cât e el de haios eu mor de curiozitate să aflu ce idee șugubeață i-a mai venit. Detalii pe aurașmihai.ro.
  • Carmen a scos la licitație un super tiramisu, făcut de ea, din ingrediente naturale. Licitația se face pe pagina ei de FB, aici.
  • Și dacă vreți să ajutați un panda să facă niște familii fericite atunci donați în contul pentru BigBuild al lui pandutzu. Direct aici.

Go, go! Să construim niște case! :)

One response to “#construim și în 2012”

  1. Auras Avatar

    Nu muri, doneaza un pic si vino la party :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *