Infographic despre Learning Environments

|

Schimbările te ajută de cele mai multe ori să nu te transformi într-un robot și sunt semne de evoluție. Îmi  plac schimbările. M-am oprit din a-mi schimba culoarea părului doar pentru a nu rămâne fără el în câțiva ani, însă blogul îl pot schimba fără astfel de consecințe. Desigur, toată această introducere pentru a vă…introduce noul header și noua structură.

Dacă mă citeați până acum poate ați observat că topicurile propuse ajunseseră să se învârtă în aceeași sferă. Dacă nu mă citeați până acum aflați că mi-am propus să găsiți aici informații și invitații la discuții despre învățare, experiențe de învățare și improvizația ca metodă de învățare. Sper să le găsiți cu folos!

***

Și pentru că tocmai ce am început un curs la Standford despre Learning Environments m-am gândit să împărtășesc cu voi un infographic primit ca resursă suplimentară la prima lecție. Pune pe același ax tipuri de experiențe de învățare (blended learning, e-learning, informal learning etc.) cu instrumente (CMS) sau metode  (gamification) pentru facilitarea învățării și instrumente de învățare (e-books), dar oferă o privire de ansamblu interesantă pentru a-ți face o idee despre cât de multe și de diverse sunt experiențele/mediile de învățare.

Cu care nu v-ați intersectat niciodată până acum? Eu experimentez acum MOOC. :)

preluat de aici.

One response to “Infographic despre Learning Environments”

  1. […] am primit materiale suplimentare care uneori duceau la descoperiri chiar interesante (exemple: 1, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *