NEXT HR

|

Am participat la ONG Fest (voi povesti şi despre asta, în curând). A fost prima suflare a noii DaAfaceri, sau mai bine spus: DAfi. În curând veţi înţelege; pregătesc surprize alături de minunata echipă ce compune asociaţia aşa că staţi cu ochii pe noi.

Acolo l-am cunoscut pe Traian, care a avut curajul să mă invite la NEXT HR, un proiect ANOSR si CROS. Decizia de a o onora foarte din scurt luată, drumul prea lung, timpul petrecut in Cluj prea scurt, broscoiul foarte primitor, oamenii foarte mişto, atmosfera “foarte atmosferă”.

Mi-am demonstrat din nou că nu pot fi altfel decât multă; prea vorbăreaţă, agitată, entuziastă şi cotropitoare. Şi am învăţat ce înseamnă asertivitatea, am fost martora reinventării lucrului în echipă şi a prieteniei şi am descoperit că lucrurile tari chiar se întâmplă şi că orice ar fi nu eşti singur în lumea asta mare, rea, dar cu potenţial.

Atelierul nostru din Arcalia era verde şi înflorit, spaţiul de lucru personalizat de fiecare cum a ştiut mai bine, locul de petrecere misterios şi zgomotos potrivit pentru a ascunde noaptea.

Mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu oamenii de acolo, să caut şi să ascult idei, să împart mâncarea puţină, să alerg după cozi de dragon, să mă încălzesc sub pătură doar 3 ore pe noapte şi îmi vine să plâng când mă gândesc că ei sunt încă acolo, iar eu nu mai pot fi cu ei. Sper să ne revedem sănătoşi, la fel de voioşi şi voinici la următorul eveniment.

În zăpăceala-mi grăbită mi-am uitat cartea în franceză şi datele de contact. Sper să le recuperez curând pentru că nu-i las să scape de mine!

Aveam nevoie de ieşirea asta şi mi-am reîncărcat bateriile încât să mă ţină până la următoarea vacanţă!

Acum să punem nişte idei în practică, zic! :D

2 responses to “NEXT HR”

  1. milena Avatar

    Sunt de acord cu tine in multe privinte si sa stii ca am reperat cartea ta la un moment dat si cred ca e in maini bune. M-a impresionat faptul ca citesti in franceza, eu fiind o mare iubitoare a acestei limbi. Mi-a parut rau ca n-am putut sa ne cunoastem mai bine,dar sper sa mai avem alte ocazii. A tout a l”heure!

  2. Maximilian Dobrescu Avatar
    Maximilian Dobrescu

    Mai exista Dafi?

    :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *