O lună dintr-un calendar doar pentru mine.

|

Am găsit la Chinezu inițiativa asta și-am zâmbit. Nu e primul calendar făcut cu bloggeri sau onlineri și nu va fi nici ultimul. Dar e unul din acele lucruri care vor aduce sparkles și îi va face pe oameni să zâmbească. Pe cei care apar și pe prietenii lor. Și pe cei care speră să apară în ediția următoare. Și pe mulți alții.

M-am gândit mult dacă să scriu sau nu și ce. Că nu-s nici A, nici B, și probabil nici C-list blogger. Dar zău că mi-ar plăcea să apar acolo, chiar și într-un colț de foaie. E ciudat cum simt că un astfel de semn în offline, m-ar face să mă simt mai activă în online. Chiar ciudat.

Cred că mi-ar sta bine în ianuarie. Nu pentru că e ziua mea, că nu-i. Nu pentru că are vreo însemnătate sentimentală. Că n-are. Ci pentru că mi-ar începe în forță anul și mi-ar prinde bine. Pentru că eu eram cea care ridica mâna să fie ascultată prima, pentru că eu sunt cea care încearcă prima apa sau intră prima într-o cameră.

Pentru că nu-mi place prea mult să aștept și nu mă tem să-ncep.

De ce merit e cel mai greu să spun. Pentru că perseverez și simt cum cresc. Și ar fi un fel de confirmare să continui să o fac. Pentru că nu-mi caut succesul diminuându-l pe al altora și pentru că zgomotul meu poate fi evitat ușor de cei ce nu vor să-l asculte. Pentru că mi-am făcut curaj să scriu deși au scris mulți mai bine decât mine. :)

Prin urmare, tiparo.ro va printa calendarul chinezăresco-bloggeristic și sper să vă zâmbesc de pe una dintre pagini.

Mulțumim de invitație, dragă Chinezule!

4 responses to “O lună dintr-un calendar doar pentru mine.”

 1. […] Câștigătoare: Corina Anghel. Pentru că mi s-a părut că a prins perfect esența a ceea ce am vrut să fac eu cu acest […]

 2. Mona Avatar

  Felicitări, Corina! :)

  1. Corina Avatar

   Multumesc frumos, Mona! :)

 3. BogdiP Avatar

  Felicitari!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *