Rămâi cu bine, DaAfaceri!

|

Relațiile lungi au ceva aparte. Au acea componentă de siguranță și indiferent de vremuri bune sau rele știi că e acolo. Și asta face greu să renunți la ele. Pare că lucrurile vor fi triste fără, deși oricum ai alte și alte relații care să îți umple timpul. Și ăsta e alt lucru interesant despre relații. Una nu o poate înlocui pe cealaltă, vin și pleacă, însă sunt de fiecare dată diferite.

Am povestit de multe ori despre când am intrat în DAfi, de ce, cum, ce am făcut pentru ea și ce a făcut ea, asociația, pentru mine. N-aș vrea ca articolul ăsta să fie nici raport, nici biografie, nici recenzie. E un rămas-bun de la un prieten drag. Un prieten care nici măcar nu pleacă prea departe, cu atât mai puțin pentru totdeauna. Un rămas-bun pus pe hârtie ca să marcheze cotitura din relația noastră. A mea și a asociației care a contribuit enorm la cine sunt acum.

Lăsând la o parte școala, DAfi este cel mai longeviv proiect în care m-am implicat, iar mie îmi e tare greu să rămân locului mult timp. Și totuși, după 3 ani, parcă nu-mi mai vine să plec deși uneori abia așteptam să o fac. Am încă plină mintea de idei și simt că îmi va lua ceva până să reușesc să le canalizez spre alte părți. Sunt cumva încă acolo și-mi va fi greu să nu mă mai implic, să nu le mai scriu… Dar, mă ajută să știu că o las pe mâini bune și că va continua să se dezvolte armonios. Și asta e tot ce contează. Ca toți să mergem mai departe. Să legăm relații noi, să le cultivăm și să ne hrănim din ele.

Îți mulțumesc, dragă DaAfaceri! Vă mulțumesc, dragi dafiști! A fost minunat!

7 responses to “Rămâi cu bine, DaAfaceri!”

 1. BogdiP Avatar

  Si ce planuri ai de acum? :p

  1. Corina Avatar

   BogdiP: O multime: Brigada de Voluntari, FIA, traininguri pe improvizatie + sa imi construiesc cariera in consultanta pe care am inceput-o din decembrie!:P
   And more to come!

 2. Molly Avatar

  Incep si eu sa constientizez incet, incet ca s-a terminat :) Cand naiba au trecut 3 ani?

  1. Corina Avatar

   Molly: ..have NO idea!:))

 3. Andra Avatar
  Andra

  Felicitari Corina! pt ca nu ai renuntat cand a fost greu si pt ca ai avut vointa sa duci asociatia mai departe…la un nou nivel. Imi amintesc si acum de Corina care intra cu entuziasm pentru prima data in sediul micut Dafi, ca sa demonstreze ca vrea sa faca parte din asociatie. se pare ca nu ne-am inselat, si 3 ani mai tarziu entuziasmul tot acolo e. poate ca 3 ani au trecut repede……dar sunt sigura ca au meritat din plin :) mult succes in continuare!

 4. Otilia Avatar
  Otilia

  Pentru mine, vei fi mereu Corina din DAfi. Datorita unei intamplari fericite, cand ai venit la ResUmE, m-am hotarat sa intru in DAfi. Asta mi-a adus multe schimbari in bine si mi-a dat increderea de care aveam nevoie. Iti multumesc! :)

  1. Corina Avatar

   Otilia: Si eu iti multumesc, draga mea! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *