Weekend dedicat femeilor.

|

Pentru că nu trebuie să fie 8 martie pentru a organiza manifestări cu, pentru și în cinstea femeilor, nu-i așa?

Vineri am participat la ediția a II-a a Women on Web. O ediție cu povești, mai palpitante sau mai sensibile, spuse mai bine sau mai puțin bine, însă toate spuse din inimă de poveștitorii lor. Mi-a plăcut asta. Îmi place când oamenii au șansa să își spună poveștile în public, mai ales cei care nu și le spun foarte des. Mi-am reamintit că orice idee, orice proiect, orice poveste devine pe atât de frumoasă și interesantă pe cât o lași tu să devină. Că orice idee, proiect, poveste are adepții ei și astfel își câștigă propriul succes. Asta îți dă încredere și de aceea, WoW este un proiect deosebit. După cele 5 ore de conferință m-am retras cu Monica la un brainstorming despre lucruri mărețe. Mulțumesc Cristi, Evensys și Activia pentru experiență și sper să ne revedem în septembrie!

Duminică am fost să joc fotbal. Nu oricum ci cu niște fete deosebite la Femei pe Mătăsari (Roxana, Anne-Marie, Denisa, Adina, AlexAmelie). Un eveniment care a colorat o stradă mohorâtă, adunând artizani, artiști, designeri, activiști și creațiile lor. Fotbalul a fost un fel de statement (cel puțin așa l-am simțit eu) și le mulțumesc băieților de la sportmeet.ro (Cezar, Pandutzu, Andrei) că sunt alături de fete(le sportive). Am dat un gol, dar am ratat la penalty, a existat și un mic accident, suporterii au încurajat zgomotos echipa Brânză și le mulțumim mult… O nebunie!

În rest, un weekend în care am stat de vorbă cu mulți tineri, în care am învățat să jonglez și am fost la primul meci de rugby din viața mea (mulțumesc, Andrei!).

Îmi place enorm că se întâmplă atâtea lucruri în jurul nostru și orice persoană, cât de agitată, va găsi ceva de făcut oricând. Așa că, ieșiți din casă și experimentați! :)

Ăsta e un articol cu multe nume și la fel de multe linkuri pentru că e o formă prin care îmi arăt recunoștința nu doar față de ce se întâmplă ci și față de cei datorită cărora se-ntâmplă. Jos pălăria pentru voi!

2 responses to “Weekend dedicat femeilor.”

  1. rocsanaB Avatar

    Si mie mi-a placut tare mult ieri si abia astept sa ne revedem,deci imi pare bine ca v.am cunoscut!>:D<

    1. Corina Avatar

      rocsanaB: Te asteptam cu drag sa devii bucuresteanca!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *