4 Comments

 1. mishtone

  Corina, topul cu tarile poluante se refera doar la cele mai poluante 20 de tari din lume, intre care Romania intr-adevar se afla pe locul 19. Aceasta doar inseamna insa ca dintr-un total de 195 de tari in lume, sunt alte 176 (=195-19) care au poluat mai putin decat Romania :)

  • Nu contest asta, insa nu impacteaza ceea ce voiam eu sa spun: prezentam totul intr-o lumina proasta. Chiar si cu informatiile de la tine, tot am fi putut sa spunem ca suntem pe locul 2 si nu pe penultimul loc. :) (exemplul a fost primul gasit la o cautare rapida pe Google, pot paria ca nu e singurul)

 2. Un lucru pozitiv care m-a impresionat weekendul acesta a fost protestul romanilor din Piata Universitatii. M-am bucurat foarte mult sa vad ca si noi suntem capabili de ceva si ca inca mai putem distinge binele de rau. Chiar mi-a redat speranta in tara noastra. :)

  • Ai mers si tu sa protestezi? :)
   Daca da, impotriva a ce ai protestat? Mie mi-e putin neclar pentru ce cream atat haos si spargem geamuri si facem si mai multe stricaciuni in loc sa le reparam. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.