7 Comments

  1. Da, nu se prea pot citi în metrou articolele de acest tip (din păcate pentru ritmul nostru actual, dar din fericire că te mai determină să îți schimbi ritmul :)
    Mi-a plăcut metafora cu exercițiile pentru abdomen :p
    Mi se pare că ai făcut o sinteză foarte comprehensivă, chiar am vrut să pun lucruri, dar toate se regăseau în cele puse de tine :)
    Aș întări doar avantajul comprehensiunii – parcă îți dezvoltă un mușchi – acela al metalecturii – de a citi limbajul și conceptele (adică a citi ce a vrut să spună autorul, dincolo de textul literal), abilitate pe care începi să o transferi și în alte lecturi sau chiar conversații.

  2. scurt si la obiect, mi-a placut:) as adauga capacitatea de argumentare, ceea ar include articularea de argumente rational construite si bazate pe studii empirice, gandire critica si capacitatea de a compara perspective diferite asupra aceluiasi lucru.

    • Super, Marina, multumesc pentru interventie. Merita adaugat si ce ai punctat tu. :) As modifica doar faptul ca inveti sa construiesti argumente nu doar bazate pe studii empirice ci argumente mai solide bazate pe cercetari, statistici stiintifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.