7 șanse să înveți ceva nou!

|

Pentru că ultimul articol tot despre o aniversare era vorba (da, a mea :P), până să vă povestesc ce am făcut prin Macedonia și ce nebunii mai improvizăm, aș vrea să urăm La mulți ani! unui portal. Da, da, așa cum ați citit: unui portal.

Catalog-cursuri.ro este un portal foarte interesant pentru că ține la dezvoltarea noastră și ne ajută să fim mai deștepți și să ne menținem creierul antrenat. Spun despre ei că sunt cel mai complet portal de cursuri din România și după ce l-am frunzărit ceva m-au convins că așa e. Am găsit și cursuri serioase, de formatori sau specializări în resurse umane, dar și cursuri de aranjamente florale sau defensive driving. Și desigur de italiană!Mi-a luat o groază să scriu articolul ăsta pentru că m-a tot furat frunzăreala.

Și pentru că 2 ani de când funcționează nu sunt de colea au venit și cu o idee drăguță pentru a marca momentul, idee ce m-a convins să vă povestesc despre ei. Și anume, un concurs în care pun la bătaie 7 locuri gratuite la 7 cursuri de dezvoltare personală/profesională: salsa, leadership, comunicare interpersonală, formator, achiziții publice, negociere și audit al sistemelor de managementul calității.

Pentru a vedea ce aveți de făcut accesați pagina cu detalii despre concurs de AICI. E simplu de tot! :) Dar grăbițiți-vă pentru că mai aveți timp doar până pe 30 septembrie 2012 și în fiecare săptămână aveți șansa să  mergeți la alt curs!

Spor, spor și să-mi povestiți ce ați învățat!

2 responses to “7 șanse să înveți ceva nou!”

  1. Catalog-Cursuri Avatar

    :) Multumim pentru articol Corina!

    1. Catalog-Cursuri Avatar

      Si asa am facut si primul parteneriat cu Improvizatie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *