Invitatul săptămânii la CROS: Andrei Roșu

Miercurea, în Learning House, este ziua în care ne inspirăm. În care oameni faini vin și ne inspiră prin poveștile pe care le spun. Aseară l-am avut povestitor pe Andrei Roșu – maratonistul corporatist. Ar trebui să scrie o carte pentru că povestea lui a prins aripi și tot mai mulți ajung să o cunoască.

Andrei e un super exemplu de “dacă vrei, poți”. A lăsat canapeaua pentru alergat. Și a alergat la Polul Nord, în Antarctica, Australia și alte multe maratoane și ultramaratoane de pe toate continentele. Dincolo de alergatul în sine, acest switch l-a ajutat să ducă o viață mai echilibrată și mai fericită. Să fie sănătos, activ și un model pentru copiii săi.

Un lucru care mi-a plăcut enorm din ce a spus este că: timpul este cea mai democratic împărțită resursă din lume. Toți avem 24 de ore. Cum le gestionăm însă, face toată diferența.

Și tot de la Andrei am rămas, încă din 2010, cu asta: Dream it BIG. Plan it RIGHT. Do it NOW!

Chiar cu o zi înainte avusesem o revelație în timpul sesiunii de yoga și înainte să ajung în Learning House am trecut pe la magazin să îmi cumpăr rechizite pentru a pune planul într-o formă fizică. :) – cum se leagă toate, nu?

Vă las cu speech-ul lui de la TED de acum 2 ani care sper știu că vă va inspira:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.