10 ani de DaAfaceri

|

20130330-014951.jpg

Martie 2013 este luna în care DaAfaceri împlinește 10 anișori. Îmi amintesc și acum primul contact cu asociația când, participant fiind la unul dintre proiecte, într-o sală ascunsă din ASE, mă uitam cu admirație la Horia, Georgiana și Virgil cum gestionează o sală plină cu oameni și cum vorbesc la per tu cu niște oameni importanți care erau acolo să ne învețe despre organizarea de evenimente. Mai târziu am ajuns să ajut și eu la organizare, mândră proaspătă daafaceristă: să trimit mailuri, să țin interviuri, să tai ecusoane, să depun cereri de săli la rectorat…

Apoi am ajuns să coordonez eu proiecte…mai multe mailuri, ședințe, schițe de strategii, întâlniri, ppt-uri și multe bannere desenate stângaci în Flash.

Un an mai târziu, cu o funcție nouă, mai pompoasă și mai provocatoare (pentru că devenisem președinte) am prins curaj să fac planuri mărețe, să gândesc sigle noi, sloganuri și strategii, noi departamente, proiecțele mici pentru motivarea echipei și teambuildinguri la munte, parteneriate noi și tot felul de metode pentru dezvoltarea noilor membri. Și acum îmi mai vin idei pentru “pastiluța de luni dimineață” sau despre cum ar trebui să gândim viziunea organizației și îmi e dor de nopțile albe sau orele întregi de discuții cu Monica.

Când mă gândesc câte s-au întâmplat în 3 ani mi se pare că sunt mai bătrână decât în realitate. Mi-am luat de acolo lecții pe care nici nu am răbdare să le număr și am lăsat acolo un strop din mine. Datorită DaAfaceri am început să mă gândesc la antreprenoriat ca la o opțiune și tot acolo am început să fac primii pași pentru a prinde curaj.

20130330-015206.jpg

Am așteptat puțin înainte să scriu acest articol pentru că am vrut să apuc să cunosc puțin DaAfaceri de acum. M-am bucurat să mă întorc astăzi în sediu să aflu că unele lucruri încă se fac așa cum le-am gândit “pe vremea mea” și că altele se schimbă. Am descoperit un DaAfaceri mai calm și mai unit ca niciodată. Bravo, drăgălașilor!

DaAfaceri “a dat” oameni numai unul și unul și mă mândresc să le fiu colegă. Nu dau nume pentru că nu aș vrea să uit pe cineva. Nu pot decât să sper ca asociația asta mică și deosebită ce ne-a ajutat până acum pe noi să creștem mari să facă asta cel puțin încă 10 ani de-acum încolo! La mulți ani, DaAfaceri!

20130330-015258.jpg

Ar fi interesant un DaAfaceri în cifre după 10 ani. Cine are curaj să facă aceste calcule?:)

2 responses to “10 ani de DaAfaceri”

  1. Dan Grossu Avatar
    Dan Grossu

    nu exista calcul matematic care sa cuantifice atata frumusete :-)

  2. Dan Grossu Avatar
    Dan Grossu

    nu exista calcul matematic care sa cuantifice atata frumusete :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *